donderdag 10 februari 2011

Ik geloof niet!!!

Verbijsterd was ik na het horen van het nieuws op de radio.
Kardinaal Simonis heeft een priester de hand boven het hoofd gehouden die veroordeeld is geweest voor kindermisbruik.

Kindermisbruik binnen de katholieke kerk, betreft misbruik met jongens.
Was het niet kardinaal Simonis die homosexualiteit afkeurde en uitsprak dat sex altijd moest gebeuren met als oogpunt de voortplanting.

Toch schijnt het niet erg te zijn als de jongens onder een bepaalde leeftijd zijn. Sexuele handelingen met iemand van hetzelfde geslacht is schijnbaar geen homosexualiteit als 1 van de patijen jonger is dan 16 jaar. Ik geloof (het) niet!!!

Geloof is een raar ding.
Op een dag kwamen er 2 dames aan de deur om te vertellen over het geloof. Ik kon er vrij lang in meegaan tot we aankwamen bij de zondvloed.
Hele volkeren zijn ontstaan uit 1 gezin. Voortplanting was dus alleen mogelijk door familie uit de eerste graad. Als antwoord kregen we dat incest toen nog toegestaan was. Ik geloof (het) niet!!!

Nu wordt wederom binnen de kerk iets toegestaan wat door niet-gelovigen als een misdaad wordt gezien. Een paar weesgroetjes en morgen gaan we weer lekker verder met waar we mee gestopt waren. Ik geloof (het) niet!!!

Ze zeggen wel eens dat de mensen die het meest fel tegen homosexualiteit zijn, hoogstwaarschijnlijk zelf de gevoelens hebben. Doordat ze het van zichzelf niet accepteren, projecteren ze het op anderen. Kardinaal Simonis homo, ik geloof (het) wel!!!!

4 opmerkingen:

  1. Iekje goed geschreven. Ik geloof gelukkig ook niet. Daar komt alleen maar nare dingen van en oorlog. Afschieten, vooral die kardinaal en het katholieke geloof. Stelletje hufters... Dat is het nadeel van mannen die met God getrouwd zijn, die zoeken hun heil in onschuldige jongeren. Even op de biechtstoel en God vergeeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed geschreven Iekje, wat een on(geloof)lijke smeerlappen zijn die figuren in die kerken,(zeker ook daarbuiten) de beerput is nu open hoor wat betreft de katholieke kerken. De schijnheil Simonis is de grootste smeerlap om de hand boven het hoofd te houden van die viezerik, dit komt nog dagelijks voor de smeerlappen worden gewoon beschermt. Mensen beseffen niet hoeveel leed die kinderen in hun verdere leven moeten meedragen. Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is gewoon niet te verwoorden. En dat is de kerk? Als ik gelovig was dan zou ik me dood schamen. Oppakken die zooi en levenslang een eenzame opsluiting zonder geslachtsdeel. In mijn ogen, er bestaat geen god. God is een persoon wat in deze wereld is gekomen om alle slechte dingen weg te nemen. Net wat Corina zegt: Even in de biechtstoel en god vergeeft het. Is wel makkelijk om tegen lucht te praten, je krijgt nooit geen weerwoord. Als ik een fout maak, dan bel ik god. Mijn fout is daarna vergeven en een ander zit met de problemen, maar dat is dan toch niet mijn probleem meer. De fout is ja vergeven. Aanpakken dat volk en elke zaak tot de bodem uitzoeken.

    Robert

    BeantwoordenVerwijderen
  4. He Iekje,

    Het enige wat ik hierop kan zeggen is hetzelfde als wat mijn oma altijd al zei. Hoe dichter bij God hoe groter gajes.

    BeantwoordenVerwijderen