zondag 14 maart 2010

Verhuizing

We gaan weer verhuizen! Niet naar een ander huis, maar weer eens intern... Het kantoor begint een klein beetje te klein te worden, dus zijn we bezig om in bijna elke kamer iets te veranderen, zodat we uiteindelijk het hele kantoor naar een andere kamer kunnen overhevelen. We liepen natuurlijk al wel een poosje met de gedachten, maar vanavond hebben we een en ander ook uitgetekend. En dan begint het toch echt wel te kriebelen. Want het blijft natuurlijk niet alleen bij verhuizen, maar er moet ook een nieuw likje verf op de kozijnen en muren en dergelijke....
In gedachten staan we het behang al van de muren te trekken en hebben we visioenen van het uiteindelijke resultaat. Geduld komt immers in ons woordenboek niet voor (althans... niet in het mijne). Maar voor we gaan beginnen, gaan we eerst even informeren en oriënteren. Niet in het diepe springen! De kans dat we dan verzuipen is groot... Of dat we beginnen en het niet helemaal afmaken of afraffelen zoals andere projecten in ons huis.
We hopen het dit keer efficiënt te kunnen aanpakken en we beginnen met het verkopen van kasten en stellingen op Marktplaats. Dus als je nog een mooie linnenkast wil hebben (beuken, 2/3 hang,1/3 leg, 3 schuifdeuren waarvan 1 met spiegel)... tegen een kleine vergoeding mag je hem komen halen!
Wij gaan stapje voor stapje verhuizen en ik kan je wel vertellen... het resultaat zal er zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten